Ako nainštalovať bezpečnostné kamery - prehľad

Kamerové bezpečnostné systémy a kamery Securia Pro sú vždy navrhnuté tak, aby bol proces inštalácie čo najjednoduchší. Tu je rýchly sprievodca, ktorý vám pomôže začať.

 

DIY inštalácia/Inštalácia užívateľom

Produkty Securia Pro sa vyznačujú zjednodušenými inštalačnými procesmi, ktoré si technicky zdatný užívateľ dokáže nastaviť sám.

 

Doprava zadr
 

 

Profesionálna inštalácia

S inštaláciou kamier Securia Pro vám dokážu pomôcť overení montéri, ktorí sú vyškolení na inštaláciu našich produktov. Zoznam inštalatérov: Montážnici

 

Ako pripojím bezpečnostné kamery? 

 

Pripojenia, ktoré používa každý systém, sa riadia všeobecnými vzormi, aby bol proces inštalácie jednoduchší. Securia Pro ponúka niekoľko typov bezpečnostných kamerových systémov:

 

 

IP digitálne bezpečnostné systémy

mceclip0-2

Systémy NVR využívajúce technológiu Power-over-Ethernet (POE) vyžadujú na prepojenie kamery a NVR iba jeden ethernetový kábel. Tento kábel poskytuje napájanie aj prenos videa.

 

Analógové AHD bezpečnostné systémy

  

 

 

Kábel RG59, siamský BNC spája analógové kamery s DVR. Tento kábel má dve koncovky; jeden na napájanie a jeden na prenos dát. Napájacia hlava sa pripája k napájaciemu adaptéru.

Bezdrôtové bezpečnostné systémy

 

 

Bezdrôtové kamery si vyžadujú napájanie do elektrickej siete, samotný signál je prenášaný bezdrôtovo.  Z inštalačného hľadiska postačuje kameru iba napájať cez napájací adaptér a kameru spárovať s WIFI. Kamery zaznamenávajú pohyb a prenášajú dáta bezdrôtovo.

 

Wi-Fi bezpečnostné kamery

 

 

Wifi monitorovacie kamery sa jednoducho pripájajú cez vašu osobnú wi-fi sieť. Pripojte kameru, stiahnite si aplikáciu a podľa pokynov pridajte kameru.

 

 

Čo budete potrebovať na inštaláciu bezpečnostných kamier?

 

Bezpečnostný systém od Securia Pro obsahuje všetko, čo potrebujete na to, aby ste svoj systém spustili hneď po vybalení.  Každá kamera (či už predávaná samostatne alebo ako súčasť systému) obsahuje potrebné diely na pripojenie a montáž vašich kamier. Ak ste technicky zdatný, zvládnete inštaláciu aj svojpomocne.  Bežné domáce náradie, ako sú vŕtačky, skrutkovače a rebríky, sú zvyčajne tiež potrebné na inštaláciu bezpečnostných kamier, alebo na konečné úpravy a umiestnenie


 

Kde mám nainštalovať bezpečnostné kamery?

 

Vonkajšie bezpečnostné kamery  Securia Pro sú odolné voči poveternostným vplyvom, čo znamená, že ich môžete nainštalovať tam, kde Vám to najviac vyhovuje. Keď určíte oblasti, ktoré potrebujú najväčšie pokrytie, optimalizujte miesta inštalácie pomocou nasledujúcich tipov:

 

 

 

 

 

 

 

Späť do obchodu