Typy detekcie pohybu - prehľad

Bezpečnostné kamery a systémy Securia Pro sú vybavené detekciou pohybu. Poznáme však rôzne typy detekcie pohybu, v závislosti od toho, akú kameru používane. Aby sme Vám pomohli sa v týchto funkciách zorientovať, poskytli sme malý rozpis rôznych typov detekcie pohybu, ktoré produkty Securia Pro ponúkajú.

 

Štandardná detekcia pohybu

Systémy so štandardnou detekciou pohybu zachytia všetky typy pohybu bez ohľadu na to, či ide o osobu, vozidlo, zviera alebo predmet. Užívatelia si môžu vždy prispôsobiť detekciu pohybu prostredníctvom svojho záznamníka (alebo v niektorých prípadoch zodpovedajúcej aplikácie) so špecifickými zónami pohybu, ktoré možno prispôsobiť nižšou alebo zvýšenou citlivosťou (množstvo pohybu potrebného na registráciu tohto pohybu) a prahom (koľko pohybu je potrebné pred vytvorením pohybovej „udalosti“).

 

PIR detekcia pohybu

PIR alebo pasívny infračervený snímač pohybu je určený na detekciu pohybujúcich sa tepelných podpisov. Takže bude detekovať veci, ktoré vyžarujú veľa tepla, ako sú autá, ľudia a zvieratá. Túto funkciu obsahujú väčšinou solárne kamery.   

 

 

 

 

Detekcia osôb

Detekcia osôb rozpozná iba pohyb generovaný osobou a odošle okamžité upozornenie na váš smart telefón prostredníctvom aplikácie Securia Pro.

 

Detekcia tváre

Systémy, ktoré podporujú Detekciu tváre, vám umožňujú vybrať túto funkciu. Systém vás upozorní na udalosti pohybu iba vtedy, keď bola detegovaná tvár, čo zabraňuje upozorneniam na pohyb od ľudí alebo vozidiel, ktorí jednoducho prechádzajú okolo a neprichádzajú ku kamere. 

 

Majte prehľad – bez ohľadu na to, kde sa nachádzate

U nás v Securia Pro je detekcia pohybu len jednou z mnohých funkcií, ktoré naše bezpečnostné zariadenia ponúkajú a ktoré pomáhajú chrániť váš domov alebo firmu. V konečnom dôsledku je detekcia pohybu mimoriadne dôležitá, pretože vám pomôže zostať informovaný o pohybe okolo vášho pozemku a čo je dôležitejšie, poskytne vám cenné sekundy, ak budete potrebovať kontaktovať úrady. Tieto novšie verzie detekcie pohybu s detekciou vozidiel a osôb sú navrhnuté tak, aby znížili množstvo falošných upozornení, a teda aj množstvo upozornení push do vášho telefónu. Zostaňte teda v spojení so špičkovou technológiou detekcie pohybu Securia Pro a buďte vždy informovaní.

Späť do obchodu