Porovnanie Securia Pro vs. Hikvision 8MPx IP kamery

Sledovanie priestoru v dnešnej dobe je jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Vďaka moderným IP kamerám môžete mať prehľad o všetkých dôležitých častiach svojho domu či kancelárie. Nie je preto prekvapením, že výrobcovia IP kamier sa snažia zvýšiť svoju konkurenčnú výhodu tým, že vyvíjajú nové technológie a vylepšujú svoje produkty. V tomto článku sa zameriame na porovnanie dvoch špičkových výrobcov IP kamier – Securia Pro a Hikvision.  

porovnanie

Na porovnanie sme vybrali Ip kamery s takmer rovnakými parametrami.

Porovnanie hlavných parametrov

Názov Securia Pro IP kamera 8MP N659SF-8MP-W Hikvision DS-2CD2083G2-IU-8MP,(2.8mm),IR-30m
Cena 139 € 216,2€
Rozlíšenie 8 MPx 8 MPx
Dĺžka IR prísvitu 30 m 30 m
Objektív 2.8 mm 2.8 mm
Max. rozlíšenie 3840 × 2160 3840 × 2160
Snímkovanie 3840*2160 15 fps 12 fps
Citlivosť 0.0001 lux 0.01 lux
Mikrofón áno áno
Min. prevádzková teplota -30 °C -30 °C
Max. prevádzková teplota 65 °C 60 °C
IP krytie IP66 IP67
Max. spotreba 3 W 7.5 W
Kompresia videa H265AI H265+
Detekcia tváre áno nie
Dual light áno nie
Zobraziť kameru Momentálne vypredané

 

 

 

Cenové porovnanie Securia Pro vs. Hikvision

Pri porovnaní cenových ponúk značky Securia Pro a Hikvision je zrejmé, že Securia Pro ponúka svoje produkty za výrazne nižšie ceny. Tento výrazný cenový rozdiel však neznamená kompromis čo sa týka kvality alebo funkčnosti kamerových systémov.

Securia Pro: Kvalita za dobrú cenu

Securia Pro sa vyznačuje širokou škálou cenovo dostupných IP kamier a príslušenstva. Jej produkty sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú efektívne bezpečnostné riešenie bez toho, aby museli vydávať vysoké čiastky. Nízke ceny Securia Pro sú výsledkom optimalizácie výrobných procesov a efektívneho riadenia nákladov bez toho, aby to ovplyvnilo kvalitu alebo spoľahlivosť výrobkov.

Hikvision: Kvalita s prémiovou cenou

Hikvision je renomovaná značka známa pre svoje vysoko kvalitné produkty. Avšak, táto kvalita sa často odráža na vyšších cenách. Hoci Hikvision ponúka špičkové technologické vychytávky a robustné bezpečnostné systémy, cenová prístupnosť pre bežného používateľa môže byť limitujúca.

Výhody voľby Securia Pro

Výber Securia Pro prináša niekoľko kľúčových výhod. Prvá a zrejme najvýznamnejšia je úspora nákladov, ktorá umožňuje zákazníkom dosiahnuť požadovanú úroveň zabezpečenia bez nadmerného finančného zaťaženia. Druhou výhodou je jednoduchosť inštalácie a použitia, čo skracuje čas a náklady spojené s implementáciou bezpečnostného systému. Vďaka cenovo výhodným produktom zaisťuje Securia Pro, že si efektívne zabezpečenie môže dovoliť oveľa širšie spektrum užívateľov.

Z hlediska cenového srovnání představuje Securia Pro ekonomickou a efektivní alternativu k dražším produktům Hikvision. Při stejných kvalitativních parametrech umožňuje Securia Pro zajištění domácností a firem s menšími investicemi, aniž by byly ohroženy klíčové bezpečnostní standardy.

Kvalita obrazu a funkčnosť: Securia Pro vs. Hikvision

Pokiaľ sa zameriavate na kvalitu obrazu a funkčnosť IP kamier, môže byť rozhodovanie medzi značkami Securia Pro a Hikvision náročné. Obe značky majú na trhu silnú pozíciu a ponúkajú vysoko kvalitné výrobky. Rozdiel však spočíva v cene a prístupe k funkcionalite. Nižšie sa pozrieme na to, ako si stoja obe značky v konkrétnych aspektoch.

Porovnanie kvality obrazu

Obe značky, Securia Pro aj Hikvision, ponúkajú kamery s vysokým rozlíšením, čo zaručuje čistý a ostrý obraz. Securia Pro však prichádza s výrazne dostupnejšou cenou, čo z nej robí atraktívnu voľbu pre tých, ktorí nechcú míňať vysoké čiastky, ale zároveň nechcú zľaviť z kvality. 

Výdrž a spoľahlivosť

S výdržou a spoľahlivosťou sú obe značky na vysokej úrovni. Kamery od Securia Pro aj Hikvision sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú navrhnuté tak, aby odolávali vonkajším poveternostným vplyvom. Ako Hikvision, tak Securia Pro poskytujú záruku na svoje výrobky, čo zaručuje dlhodobú spoľahlivosť.

Záver

Hoci Hikvision ponúka niektoré pokročilé funkcie, Securia Pro prináša porovnateľnú kvalitu obrazu a kľúčové funkcie za oveľa nižšiu cenu. Pre väčšinu užívateľov, ktorí hľadajú efektívne a cenovo dostupné zabezpečovacie riešenie, je Securia Pro ideálnou voľbou.


 

 

 

 
Späť do obchodu